Social Icons

Pages

12 Kasım 2008 Çarşamba

Pazı Çorbası

Malzemeler

2 Demet pazı
2 Çorba kaşığı margarin
8 Su bardağı su
Yarım kilo patates
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 7
Yöntem

Hazırlanışı

Pazıları temizleyip, yıkayın ve ince ince kıyın.
Margarini yayvan bir tencerede eritin.
Pazıları yağa atarak bir süre kavurun.
İçine suyu ilave edin.
Patatesleri soyup, tavla zarı iriliğinde doğrayın ve tencereye ilave edin.
Tuzunu ayarlayın.
Patatesler yumuşayana dek pişirin.
Karabiber serperek, servis yapın.
Pazı Çorbası yemek tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız